Hoppa till innehåll
Hamm & Nilsson, en musikaffär i Östersund med många produkter

Butiken

Butiken

Vi värdesätter bra relationer och god service

Är det viktigt för dig så ska du handla hos oss, vi hjälper dig att hitta rätt i ditt val av musik oavsett om det gäller noter, instrument, ljudanläggningar eller något annat.

Micke på Hamm & Nilsson visar en liten tjej en produkt

Vilket instrument passar dig?

Vi har ett fullsortiment av instrument och vår styrka är att hitta instrumentet som passar dig och dina behov. Vi jobbar både med de stora och de små tillverkarna för att ha ett så brett utbud som möjligt och vi har dessutom allt inom tillbehör – noter, strängar, fodral.

Hamm & Nillson visar en gitarr för en kund

Behöver du ljud och ljus till den mindre hemmafesten eller till den större scenen?

Behöver du hyra eller köpa ljud eller ljus kan du göra det hos oss, vi har ett stort utbud både till försäljning och uthyrning.

Låter ditt instrument konstigt eller fungerar inte ljudanläggningen?

I vår egen verkstad reparera och justerar vi ditt instrument och din ljudanläggning. Vi har egna tekniker, vilket innebär en kortare reparationstid för dig, då instrumentet inte skickas iväg. Kom in till oss och berätta om ditt instrument så gör vi en bedömning och funderar ut en lösning.

Vill du lyssna på något nytt eller letar du efter en klassiker?

Vi har stans största avdelning med cd/vinyl-skivor samt en databas från alla de stora skivbolagen, så att vi lätt kan ta hem den musik du önskar. I butiken finns ett brett urval från pop till klassiskt.

Hamm & Nilsson spelar piano

Om Hamm & Nilsson

Hamm & Nilsson är Östersunds äldsta musikaffär och har funnits i över 100 år. Här finns erfarenhet, kompetens och en trevlig atmosfär som inbjuder till samtal kring instrument och musik i allmänhet. Hos oss finner du ett stort sortiment med utvalda instrument, och verkstad med egna tekniker. I butiken finns också Östersunds största cd/vinyl-avdelning med ett brett urval från pop till klassiskt. Vår stora databas innefattar de stora skivbolagen, vilket gör att vi enkelt kan beställa hem den musik du önskar. 

Hamm & Nilsson butiken

Butiksadress

Hamm & Nilsson
Färjemansgatan 11
831 50 Östersund

Öppettider

Mån-fre 11:00 – 18:00
Lör 11:00 – 15:00