Vi som jobbar

Jag heter Jon och jobbar hos Marianne på Hamm & Nilsson Musik. Jag har hittills tagit hand om datamusik, PA, stränginstrument samt service på dessa. Jag gör ett och annat ljudjobb och har på senare år även börjat intressera mig för filmljud.

Jag gillar att prata med folk och vill gärna hjälpa till med att lösa era problem!

Mail: Jon@hammonilsson.se
Tel: 063 – 51 08 44

Jag heter Bosse och har jobbat i musikbranschen i cirka 40 år. Förr drev jag två Hagström-butiker på 70-talet i Dalarna. Den ena låg i Ludvika och den andra i Borlänge.

Jag tillhör nog den lite mer analoga delen av vår personal då jag har rätt bra koll på ”vintage”-prylar. Det är även jag som sköter en hel del av vår service och reparation av instrument.

MailBosse@hammonilsson.se
Tel: 063 – 51 08 44

Jag heter Tony och har jobbat i musikaffärer i cirka 10 år. Mina specialiteter är studio/data, PA, gitarr och bas, men jag kan lite om det mesta. Jag är utbildad ensemblepedagog och har jobbat bland annat inom kulturskolan.

När jag inte står i butiken så driver jag min egen studio och spelar även med diverse band på fritiden. Utöver det så jobbar jag även som ljudskrivare ibland. Hoppas vi ses i butiken!

Mail: Tony@hammonilsson.se
Tel: 063 – 51 08 44

Jag heter Marianneoch har ägt affären sedan 1974 då jag övertog den av mina föräldrar som drev butiken sedan 1960. Efter studier på musikhögskolan i Stockholm och några års arbete som violinpedagog valde jag att bli musikhandlare istället. Det är något jag inte har ångrat.

Jag har haft förmånen att arbeta långsiktigt med duktiga medarbetare och vi har tillsammans skapat det som är Hamm & Nilsson idag.

Mail: Marianne@hammonilsson.se
Tel: 063 – 51 08 44