Butiken

Vi värdesätter bra relationer och god service
Är det viktigt för dig så ska du handla hos oss, vi hjälper dig att hitta rätt i ditt val av musik oavsett om det gäller noter, instrument, ljudanläggningar eller något annat.

Vilket instrument passar dig?
Vi har ett fullsortiment av instrument och vår styrka är att hitta  instrumentet som passar dig och dina behov. Vi jobbar både med de stora och de små tillverkarna för att ha ett så brett utbud som möjligt och vi har dessutom allt inom tillbehör – noter, strängar, fodral. Läs mer om våra instrument här.

Behöver du ljud till festen, eventet eller kanske en hel studio?
Vi har en speciell avdelning för dig som jobbar med ljudanläggningar och studios, där är Jon och Tony uppdaterade på det senaste. Behöver du hyra eller köpa ljud eller ljus kan du göra det hos oss, vi har ett stort utbud både till försäljning och uthyrning. Läs mer om våra ljudanläggningar här och om vår studio och DJ-avdelning här.

Låter ditt instrument konstigt eller fungerar inte ljudanläggningen?
I vår egen verkstad reparera och justerar vi ditt instrument och din ljudanläggning.Vi har egna tekniker, vilket innebär en kortare reparationstid för dig, då instrumentet inte skickas iväg. Kom in till oss och berätta om ditt instrument så gör vi en bedömning och funderar ut en lösning. Vill du veta mer om vår verkstad, läs här.

Vill du lyssna på något nytt eller letar du efter en klassiker?
Vi har stans största avdelning med cd-skivor samt en databas från alla de stora skivbolagen, så att vi lätt kan ta hem den musik du önskar. I butiken finns ett brett urval från pop till klassiskt samt den lokala musiken utgiven på CD.